Cautare

3157 de rezultate pentru "lista sedii" (4.73 secunde)
Pentru plata impozitelor si taxelor locale Directia Generala de Impozite si Taxe Locale Sector 3 pune la dispozitia contribuabililor trei sedii situate in:
O afacere infloritoare o reprezinta predarea la cheie de locuinte sau sedii de firme. Dar si acestea, din ce in ce mai mult, au inceput sa se promoveze pe Internet.
Parlamentul European are doua sedii: la Bruxelles si Strasbourg. Structurile politice existente in tarile membre se oglindesc in randul celor politice de la nivelul Parlamentului European.
Astfel, timp de o noapte, fiecare biblioteca participanta la Nocturna Bibliotecilor va incerca sa isi surprinda vizitatorii cu oferte inedite, de la vizite de sedii, proiectii de filme, concerte, lansari de carte, ateliere de creatie pana la intalniri cu autori, concursuri, expozitii si demonstratii de virtuozitate artistica.
Noua sala de spectacole a Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian, inaugurata pe 24 ianuarie 2015 Dupa mai multe decenii in care Teatrul Ion Dacian si-a desfasurat activitatea in locatii-gazda sau in sedii de conjunctura, acesta va functiona in curand intr-un spatiu nou construit care ii este destinat, cladirea urmand a fi inaugurata in data de 24 ianuarie 2015 cu premiera nationala a celui mai de succes musical din toate timpurile, Fantoma de la Opera, de Andrew Lloyd Webber, in regia lui Stephen Barlow.
Ambele Universitati aveau sedii doar in Atlantida; in colonii erau temple si unitati de productie, dar in acestea erau angajati doar absolventi cel mult mediocri ai celor 2 Universitati.
Dealtfel, chiar la ora actuala, Uniunea Comunelor Graniceresti Nasaudene revendica prin reprezentantii sai, zeci de cladiri si terenuri, sedii ale unor scoli, spitale ori alte institutii de interes public.
A adunat in cateva sedii, conspirate ca resedinte private, grupe operative speciale formate din fosti ofiteri ai structurilor secrete, de toate specialitatile - contrainformatori, sefi de retele de informatori in lumea politica si mediile conexe, inclusiv bordelurile de lux clandestine (frecventate de cei pentru care puterea este si afrodisiac!), investigatori, filori, hackeri, maestri ai interceptarilor ilegale, manipulatori de ,,acoperiti" clandestini s.a.
Pentru ca atata timp cat exista, fie si teoretic, varianta continuarii activitatii in vechile sedii, niciun manager n-ar lua decizia demararii unei operatiuni care ar costa compania sume de ordinul sutelor de mii sau chiar milioanelor de euro.
In astfel de cazuri durerile devin mult mai puternice si pot fi insotite de limitarea mobilitatii, subliniaza specialistul clinicii cu sedii in Bucuresti si Constanta.
- Prezenta repetata sau prelungita a unor persoane neautorizate in zona unor obiective care ar putea constitui tinte ale unor atacuri teroriste (misiuni diplomatice straine, sedii ale unor institutii internationale etc.);
In orice caz, pe la colturi - de data asta nu de strada, ci de sedii oarecare, nu neaparat de partid - se vorbea cum ca trio-ul Geoana (presedinte) - Nastase (presedinte executiv) - Mitrea (secretar general) este mai mult decat provizoriu si ca acesta nu a fost decat primul semnal de "revigorare” a partidului.
Au fost confiscate de comunisti si e corect sa fie asa, tot respectul pentru cei care s-au vazut cu casele luate si apoi demolate sau facute sedii pentru diversele institutii ale statului.
Exista oameni loviti, bunuri distruse, morti, oameni care au fost „arestati“, maltratati prin diferite sedii ale Politiei sau in cazarmi, in acele zile.
Exista oameni loviti, bunuri distruse, morti, oameni care au fost „arestati“, maltratati prin diferite sedii ale Politiei sau in cazarmi, in acele zile.
Si au mai vizitat si sedii de partide ale opozitiei, precum si locuintele unor oameni politici. Bineinteles, minerii, locuind in Petrosani, cunosteau foarte bine Bucurestiul.
Si au mai vizitat si sedii de partide ale opozitiei, precum si locuintele unor oameni politici. Bineinteles, minerii, locuind in Petrosani, cunosteau foarte bine Bucurestiul.
Si chiar daca le-am avea, la ce ne-ar folosi atitea sedii de partide politice? Monica Macovei a dat de dracu'!
Si chiar daca le-am avea, la ce ne-ar folosi atitea sedii de partide politice? Monica Macovei a dat de dracu'!
Doua familii cu acelasi nume, doua sedii. Acum, sefului-patron nu ii place ca a ramas nevizitat. Adicatelea, cealalta familie, care ii e oarescum potrivnica, ar trebui sa vina in casa lui, sa ii aduca ofrande si osanale...
google-analytics.com